Web Hosting
Oameni si oameni

marți, 20 iulie 2010

Plus 500 plateste!!!

Admin | marți, iulie 20, 2010 | Best Blogger Tips
Plus500   Pentru ca toata lumea este interesata daca Plus500 plateste intr-adevar, adaug aici o dovada de plata primita de curand. Detalii despre program gasiti intr-un articol mai vechi scris de mine (Tranzactii online cu Plus 500)
    Pentru cei interesati sa tranzactioneze cu platforma Plus500, click pe bannere sau click aici.
Pentru format mare dati click pe imagine.

12 comments:

Liviu spunea...

beton...bv...eu am facut la ei in timp de 4 zile 12 230 de lei noi si am inceput cu 200 de roni.cel mai bine merge cu gazele naturale.bafta meunamed@gmail.com

Catalin spunea...

Salut,

Care este suma minima la retrageri?
Cum se obtin si cat valoreaza punctele trader?
Ai depus inaintea retragerii?
In cat timp ai primit banii pe card?

John_H spunea...

Suma minima este undeva in jur de 60USD si nu este nevoie sa depui nimic. depui doar daca vrei sa ai mai mult pentru ati permite sa faci cat mai multe tranzactii ( cu 50 de lei nu prea ai ce tranzactiona ). Punctele trader se obtin atunci cand tranzactionezi. In functie de fiecare tranzactie exista un anumit punctaj. Punctele le primesti in momentul in care ai incheiat o tranzactie. Odata acumulate punctele trader si suma minima pentru retragere a fost atinsa banii pot fi retrasi si ii vei primi pe card in termen de 3 pana la 5 zile. Eu am asteptat vreo trei zile si un pic.

John_H spunea...

Si apropo de ce spunea Liviu, cum ca merge cel mai bine cu gazele naturale,...e doar o parere nu e ceva batut in cuie

Catalin spunea...

Momentan am 85 ron (35 ron profit) si 2/60 puncte trader. Mentionez ca am franzactionat perechi valutare posibil asta este motivul pentru care am doar 2 puncte trader.

Vroiam sa te intreb cum se procedeaza cu impozitarea. 16% se retine la sursa?

John_H spunea...

Bv...e bn pana acum. Intr-adevar, la perechi valutare Punctele Trader sunt cam reduse. In schimb, daca tranzactionezi si scoti cat mai mult profit dar nu acumulezi PT, desi cei 50 lei bonus vor disparea din cont dupa vreo 30 de zile, tot iti va ramane in cont prfitul scos pana atunci. Acest profit este al tau....nu este conditionat de PT. Cat despre cei 16% nu stiu prea multe dar din cate stiu e ca ceea ce castigi aigi se incadreaza in categoria „Alte castiguri venite din afara tarii” si se impoziteza toate sumele ce depasesc 600RON. Acum sper ca nu gresesc. Da macar sa reusesti u sa faci cat mai multi bani...Mult succes!

Radu spunea...

salut. as avea cateva intrebari: ce inseamna short cand cumperi si daca mi-ati putea da cateva sfaturi privind plus500? multumesc

John_H spunea...

Short reprezinta actiunea ta atunci cand cumperi un numar de actiuni, sa spunem, si te hotarasti sa le vinzi pentru o anumita perioada, atunci cand exista riscul devalorizarii, pentru a le rascumpara mai tarziu cand consideri de cuviinta. Acest lucru este unul firesc.
Cat despre sfaturi, ce pot sa spun....nu sunt un profesionist ci un incepator si tot ce pot sa-ti spun este sa fii ponderat in actiunile tale, sa urmaresti piata tot timpul si sa actionezi dupa ce ai anlizat toate posibilitatile, daca vrei sa faci bani.
P.S. Sper ca te-am ajutat in vreun fel....vezi ca sunt site-uri care organizeaza webinarii despre cum sa tranzactionezi, metode de analiza si multe alte lucruri. Unul din aceste site-uri este admiralmarkets.ro....tot aici poti sa te inscrii sa primesti un news letter cu analize financiare....

Anonim spunea...

eu din pacate am alta parere despre Plus 500 deoarece am inceput sa tranzactionez la un vecin ca avea internet, intre timp am avut si eu acces la net si din cei 50 ron am ajuns la suma de 700 ron si apoi cand am dorit sa retrag banii, mi sa inchis contul si nu am mai avut acces la el. Asa ca mai ine va lasati de plus 500

John_H spunea...

Am mai auzit de astfel de cazuri. Sincer nu stiu ce sa spun. In majoritatea cazurilor, conturile au fost blocate datorita incalcarii termenilor si conditiilor. Eu unul nu am avut nici macar o problema cu plus500. Dupa cum ai observat, am si scos bani nu doar am tranzactionat. Acum, fiecare e stapan pe el si poate sa hotarasca ce sa fac: sa ramana cu ai sau sa renunte.

Anonim spunea...

cum pot vedea cate puncte trader am acumulat?

John_H spunea...

Nu mai stiu exact pt ca de ceva timp nu mai folosesc platforma pt ca timpul nu imi permite. Insa, din ce imi amintesc, se gaseste in meniul platformei la Managementul contului sectiunea Bonus. Imi cer iertare pt faptul ca nu pot sa te ajut mai mult. Spor la bani ;)

AP/Payza