Web Hosting
Oameni si oameni

miercuri, 6 octombrie 2010

VirtaPay ( PayBox.me )

Admin | miercuri, octombrie 06, 2010 | Best Blogger Tips
   In primul rand multumesc admin-ului acestui blog pentru faptul ca mi-a permis sa scriu acest articol.

   VirtaPay  este un nou sistem de plata electronic, ce urmeaza a fi lansat. "Bine, bine!, dar ce treaba avem noi daca nici macar nu s-a lansat !?" o sa spuneti acum. Pai sa stiti ca aveti treaba, daca va intereseaza bineinteles. Lasati-ma sa va explic.


   In primul rand, puteti face bani doar pentru simplul fapt ca va inscrieti pe acest site. Acestia ofera noilor inscrisi 25$ gratis, doar pentru inscriere iar daca noii inscrisi aduc si ei la randul lor alte persoane in sistem, vor primi cate 10$ pentru fiecare nou venit.

   In al II-lea rand contul se mareste doar pentru ca va logati, defapt acest lucru reprezinta conditia pentru care puteti face bani: daca nu va logati timp de  doua zile, nu o sa mai acumulati nimic in cont iar daca nu va logati timp de o luna, contul va fi sters. Bine ca pe langa faptul ca trebuie sa va logati mai sunt cateva sarcini ce trebuiesc indeplinite daca doriti sa strangeti bani in cont. Tocmai acesta este rolul celor inscrisi inainte de lansare, nu ca ar fi cei de la VirtaPay prea darnici ci pentru faptul ca au nevoie de oameni care sa le testeze serviciul, pentru o mai buna performanta. Printre sarcini se numara: completarea de chestionare (acestea se afla pe site); inscrierea pentru primire de informatii prin email; inscrierea pe blogul oficial al site-ului ( prin acest blog administratorii tin lumea la curent cu noutatile aparute). Pe langa acestea, cel mai important lucru pentru care au nevoie de cat mai multi oameni inscrisi este pentru ca atunci cand incep sa lansese unele functii ale site-ului, aceste functii trebuiesc testate si cum de obicei testerii nu primesc mai nimic, aici e tocmai invers...

   Acum daca ati inteles cum stau treburile eu nu pot sa spun decat "Inregistrati-va cat mai aveti timp! Merita!"

   Aaaa...era sa uit....banii din cont, pana la lansarea oficiala, pot fi folositi doar intre utilizatorii site-ului, insa daca doriti sa-i transformati in cash, nu trebuie decat sa gasiti o persoana disponibila sa va plateasca intr-un alt sistem electronic ( ex.: PayPal ), suma dorita, iar dumnavoastra ramanadu-va sarcina sa transferati in contul acelei persoane suma de bani la cere vreti sa renuntati. Dupa lansare banii vor putea fi schimbati (banii din cont  nu sunt USD ci dolari VirtaPay, care, spun administratorii, vor fi aproape de valoarea USD) si retrasi in cont bancar, pe cardul atasat contului bancar, sau pe cardul VirtaPay.

   Pentru inscrieri dati click pe unul din link-urile de mai sus sau click aici.

   Update 13 mar. 2011 - de acum PayBox va fi gasit sub numele VirtaPay

15 comments:

Cristi Rus spunea...

ce zici functioneaza?si eo am cont pe paybox.
astept un email de la tine pe cristirus06@gmail.com cu subiectu Paybox si zimi ce mai e nou...

Admin spunea...

cred ca o sa functioneze...pana acum totul e ok dar niciodata nu poti fi prea sigur de un lucru...mai ales in ziua de azi cand ies atatea site-uri prin care administratorii lor nu fac altceva decat sa incerce sa pacaleasca lumea...dar..cum ne-o fi norocul ;)

Unknown spunea...

Si cand ii va da drumul ce vom putea face cu bani pe care ii avem ???

Admin spunea...

banii vor putea fi schimbati si retrasi pe card sau in cont bancar.

Tiranianu009 spunea...

si cand ii da drumu la site?

Admin spunea...

Anul acesta. Prin luna martie daca nu ma insel...

yoo-ree spunea...

Pe la jumatea lui 2011 il lanseaza, sau atunci cand vor strage aproape 5 milioane utilizatori.

Admin spunea...

asa este, insa initial era vorba sa-i dea drumul in luna martie....

x4u spunea...

cum poti sa transferi banii intr-un cont bancar?

John_H spunea...

deocamdata aceasta optiune nu este activata. in momentul in care site-ul va fi lansat oficial atunci va fi disponibila si aceasta optiune.

Anonim spunea...

pacat ca nu au dat drumul inca la site,desi suntem in luna martie.sper sa nu fie teapa

Anonim spunea...

Este clar o teapa, sau semi, depinde de asteptarile fiecaruia. Daca visati sa beneficiati de sumele din contul virtapay, veti fi foarte deceptionati. Faceti-va planuri pentru cativa centi, impartind sumele din cont la un coeficient, sa zicem... 1000?

Anonim spunea...

virtapay.com fost paybox.com se pregateste de lansare !! sa vedem ce este de capul lor dupa cum se lauda ca vom cumpara si vom vinde produse! cu banii pe care`i castigi clar nu sunt reali ci virtuali !Ei spun ca vor folosi la tranzactii cand vor lansa programul !! sa vedem si minunea asta !Nu se stie si nu se zice nimika de paritatea acestor valute pe care o numesc $$.Cat pot sa fie trnazactionate de exemp: 1000$$:1$ etc.Nu ne ramane decat sa asteptam ....speranta moare ultima

Anonim spunea...

a fost odata virtapay.com acum unde o mai fi?

John_H spunea...

ce vrei sa spui cu asta? fii mai explicit te rog...

AP/Payza