Web Hosting
Oameni si oameni

marți, 25 mai 2010

Fii Bointer !!!

Admin | marți, mai 25, 2010 | Best Blogger Tips
Bointer
   Bointer este un program romanesc lansat de ceva timp si are ca scop promovarea  (publicitate) online insa o promovare mult mai interesanta. Avantajos este atat pentru cei ce folosesc acest program pentru a vizualiza reclamele, cat si pentru cei care doresc sa-si promoveze afacerea postand anunturi in acest program. Acest lucru se datoreaza faptului ingenios de a aduce publicitatea pe monitorul oricui, atat timp cat este activa aplicatia Bointer. Daca pana acum pentru ca cineva sa poata vedea anumite anunturi pe internet, era nevoie ca acea persoana sa navigheze pe anumite pagini de internet, acum nu trebuie decat sa aiba un cont Bointer, sa descarce aplicatia de pe site, sa o instaleze si sa o aiba activa. Iar pentru ca dumneavoastra sa va promovati afacerea  este necesar ca si dvs. sa deschideti un cont Bointer la aceasta adresa bointer.net, apoi sa descarcati aplicatia ce va rula pe monitor intr-un mod subtil (langa ceas) si dupa instalare sa tineti aplicatia activa. Reclamele vor aparea langa cursorul de mouse atat pe PC-ul celor care vizioneaza astfel de reclame cat si pe monitorul dvs. Cu alte cuvinte puteti sa va promovati afacerea intr-un mod mai eficient sau pur si simplu sa urmariti reclamele altora pentru a stranage bani.
   Cat priveste plata per reclama, pentru  consumatorii de publicitate, aceasta este , acceptabila, am putea spune, 0.05 RON, iar banii stransi in cont pot fi retrasi prin cec sau trensfer bancar imediat ce ajungeti la suma de 100RON.
   Ultima revizie a sistemului Bointer a adus insa imbunatatiri majore la sistemul de plata. Daca, initial, retragerea banilor se facea doar prin cec sau transfer bancar si doar la suma minima de 100 RON, o suma cam nerealista la cate reclame erau, dupa revizie, Bointer suporta in total 5 metode de plata iar retragerea banilor se face la o suma de mult mai rezonabila, doar 10 RON.
   In privinta costurilor de creare reclame/anunturi, anterior noilor modificari, costul unei reclame era determinat de durata ei, de numarul de recipienti si de cate ori se repeta reclama respectiva per utilizator.
   Noua formula de calculare a bugetului va fi determinata doar de doi factori, afisari si vizite:
Afisarile – Reprezinta numarul de vizualizari unice ale anuntului. Daca un utilizator primeste un anunt, atunci 0.02 RON vor fi scazuti din bugetul reclamei.
ViziteleReprezinta numarul de vizite unice pe site-ul trecut in anunt *valabil numai daca anuntul are link web*. Daca un utilizator acceseaza anuntul Dvs. atunci 0.08 RON vor fi scazuti din buget, conform formulei:
costul afisarii(0.02)+costul vizitei(0.06)= 0.08 RON
   Odata cu aceste modificari s-au facut modificari si in privinta modalitatii de castig insa utilizatorii nu trebuie sa se sperie de noua metoda de castig, deoarece tot 0.05 RON vor castiga per reclama, doar ca intr-un mod diferit fata de pana acum. Vor castiga 0.01 RON per vizualizare si 0.04 RON per vizita/click (valabil numai daca anuntul are link web) tinand apasat pe tasta Ctrl.
   Pentru inscrieri click pe linkul de mai sus sau click aici .
   Later edit: Se pare ca nu mai exista acest site...

1 comments:

Anonim spunea...

Suna interesant....

AP/Payza